babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Mit ad a családnak a hordozás? (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bárki, aki hordozott már tudja, hogy olyan élményt okozhat, ami soha fel nem érhető más élménnyel. A hordozás sokoldalú tapasztalás és kapcsolódási lehetőség a gyermekkel. Jelentheti egyszerre az érintést, testközelséget, ringatást, altatást, mozgás-mozgatást, tanulást, figyelés-figyelmet, fejlődést is egyben. Nézd meg a videót!

A gyermek számára a biztonságot jelenti a testközelség, a hordozás. A biztonságot és a lehetőséget megérteni és megtanulni a szeretett szülők életét, szokásait, kommunikációit, arckifejezéseiket, a kapcsolatot és a kapcsolódást velük és másokkal.

Óvó, ölelő, ringató helyzetben nyugodtan fejlődhet, aludhat, pihenhet, tanulhat, érzékelhet a gyermek.

 

Nincs más dolgod ahhoz, hogy Te is átélhesd ezt az élményt, mint megtalálni a megfelelő hordozóeszközt és élvezni a használatát! Tájékozódj hiteles forrásból és kérdezz szakértőt, ha kérdéseid vannak! Hallgass nyugodtan a megérzéseidre, ha már megvannak a válaszok!

 

A Nandu csapata online tanfolyamokkal, konzultációkkal és élő, online bemutatókkal és akciós vásárlási lehetőségekkel támogatja a magyar családokat. Céljuk, hogy a kialakult helyzet ellenére is megfelelő és hasznos információkat adhassanak a leghatékonyabb csatornákon. csatornákon.

Figyeljétek az oldalukat, hogy kapcsolódhassanak!

 

Legközelebbi programjuk:

2022. JANUÁR 28.-a Péntek: BABA-MAMA Vásár a Nanduval - NAGY akció!

 

Programjaik:

https://akcio.babahordozas.hu

 

Megvásárolhatod kiszemelt hordozódat a https://manokboltja.hu gyártói webáruházukból, akár akciósan a babamamatudakozo Kismama Kuponfüzetben található kuponoddal.

 

https://nandu-wrap.com

https://www.facebook.com/babahordozas.hu

Ajánló

Sokszor a könnyebb utat választjuk.
Türelmetlenül várjuk, de ne siettessük!
Praktikák az esti altatáshoz

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne rohanj nagyon előre, élvezd a pillanatot, mert egyetlen mosoly elrepíthet a célodhoz, hiszen sohasem tudhatod, hogy kit érint meg, és kinek segít túllépni valamin.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!