babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Miért a Liliputi hordozós mama kabát (x)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

"Várandós voltam a második babámmal. Jöttek a hidegek, nőtt a körméret, fújt a szél, esett az eső, én meg októbertől minden reggel azon bosszankodtam, hogy a férjem melyik pulcsiját tekerjem magamra.

Nagyon sok pénzem állt felesleges, bosszantó ruhadarabokban, hisz a kismamaruhákat amúgy is aranyban mérik. Egyre inkább romokban hevert az önbecsülésem. Aztán osztottunk, szoroztunk, majd egy nappal később (félelmetesen gyorsak, esélyed sincs meggondolni magad) megérkezett ez a szürke CSODA. A Liliputi hordozós mama kabát…"

 

"Másnap meg is járattuk. Táskát se kellett vinnem, a mély zsebeibe belefértek a nélkülözhetetlen elemek. Mivel nincs autóm, így nekem elengedhetetlen egy funkcionális ruhadarab, ami alá nem kell beöltözni, ami nem ázik át, hisz legalább napi kétszer meg kellett tennem az ovi-otthon távot.

 

Nem mellesleg szeretünk túrázni is.

Aki pedig autóval jár, mennyivel egyszerűbb, hogy nem kell levenni az overállt az autóban, majd ha kiszálltok felvenni.

Mivel a hordozós mama kabát alján a gumi behúzható, kiengedhető, illetve a hátsó cipzárt is kényelmesen el lehet érni, nem akadályoz a szélesebb, nagyobb lépések megtételében sem. Azóta megszületett a kisfiam, akit tíz napos korában kezdtem hordozni.  

A szélsőséges időjárásnak köszönhetően áprilisig volt alkalmam használni a babával a kabátot és annak kiegészítőit

Mivel ő refluxos volt, a napja nagy részét a kendőben töltötte.

 

Hatalmas segítség volt, hogy bármikor mozdulnom kellett, ki kellett mennem, vagy épp készülődtünk a nagyfiamért, csak rákaptam a kabátot és már indultunk is.

Nem kellett letekerni a babát, és beleszuszakolni egy olyan overálba, amiben elvész a pici teste. Nekem sem volt szükségem alatta semmire. A telet pólóban nyomtam végig benne, ha extrém hideg volt, vagy sokáig kint szándékoztam tartózkodni, egy vékony hosszú ujjút vettem alá. A hóesésben is szuperül bevált ez a szett, mivel vízlepergető, szélálló, légáteresztő SoftShell anyag, belül puha MicroPolar bélés. 

 

Hamarosan újra itt a hideg, reggelente igencsak megcsipked bennünket az ősz. Most fogom először bevetni háton hordozva a kabátomat, nagyon várom! Mivel 4 az 1-ben  kabát (várandós, elöl-hátul hordozós és női kabátként is hordható).

 

És ha már a gyerekek kinőnek alóla (akár 9 szezon!) még mindig ott marad neked csinos és meleg kabátként, mert az időtálló anyaga nagyjából elnyűhetetlen. Mondjuk, nekem biztos hiányoznak majd belőle a kalimpáló lábak."

 

Prekker Dóra

 

Ajánló

Számíts néhány álmatlan éjszakára!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Az ölelés nagyon fontos és szent dolog. Amikor ölelsz, sérthetetlen vagy. Amikor ölelsz, megnyílik a lelked, és befogadja a másikét. Nem lehet úgy ölelni, hogy közben bezárod a kapukat, a kulcsokat meg jó szorosan a markodban tartod. Ez nem így működik.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!